Info Syarikat
  • Smart Chairs
  • Smart Chairs
  • Smart Chairs

Saidina Group

Saidina Group yang dimiliki oleh Saidina Excel Services Sdn Bhd adalah Pemborong dan Pembekal Perabot Pejabat dan Sekolah yang memasarkan produknya ke seluruh Malaysia. Kami membekalkan perabot dengan harga yang terendah di pasaran dan berpengalaman luas dalam kerja-kerja pembekalan di seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Brunei.

Saidina Perabot adalah milik syarikat Saidina Excel Services Sdn Bhd (no. pendaftaran: 1121253-T) iaitu sebuah syarikat Bumiputera yang menjalankan perniagaan memborong perabot terus dari kilang dan membekalkan terus kepada pengguna secara online. Saidina Perabot adalah salah satu dari cabang perniagaan dibabawah Kumpulan Perniagaan Sadina (Saidina Group) yang mempunyai rangkain perniagaan yang besar terdiri daripada Pembekalan Perabot, Pembekalan Kanopi / Khemah dan Peralatan, Penyewaan Kanopi / Khemah, Perkhidmatan Tempahan Katering, Perkhidmatan Pengangkutan, Perkhidmatan Pembinaan laman web dan Pemasaran online.

Kami tidak hanya menjual produk-produk kami tetapi di samping itu, kami mendidik pelanggan-pelanggan kami dengan pengetahuan yang berguna melalui blog ini serta sokongan pemasaran dengan membantu mereka dalam pengiklanan bagi perniagaan sewaan kanopi mereka seperti mewujudkan sebuah laman web mudah sebgai kit permulaan.

Syarikat ini telah berkembang pesat dan sedang berusaha untuk memperluaskan pasaran ke peringkat global. Kami mempunyai tawaran hebat kepada semua pelanggan berpotensi kami dari luar negara yang mencari kanopi berkualiti tinggi.